Σχετικά με εμάς

page

Σχετικά με εμάς

Μάθετε περισσότερα γι' εμάς, το ίδρυμα και τον σκοπό της ιδρύσης του. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την δράση αλλά τα νέα μας.

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 119

Πρόσκληση

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων μαθητών της τρίτης Λυκείου Δήμου Πειραιά και Ανατολικής Αιγιαλείας, σχολικής περιόδου 2018 - 2019.

Περισσότερα...

2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης

Το ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ προσηλωμένο σταθερά στους στόχους που έχουν διακηρυχθεί από τον Πρόεδρό του, συνεισφέροντας στα λογοτεχνικά δρώμενα της πόλης ΠΡΟΚΗΡΥΣΕΙ Τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης μεταξύ των Ελλήνων πολιτών, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα και ομιλούν (γράφουν) στην Ελληνική γλώσσα.

Περισσότερα...

Προκήρυξη Χρηματικών Βραβείων με βάση το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019

Το «ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ»  προκηρύσσει, σύμφωνα με το άρθρο 2 του Οργανισμού του (ΦΕΚ 3056 / 13-11-2014),  τη χορήγηση εφάπαξ χρηματικών βραβείων σε αριστεύσαντες  μαθητές  Δημοσίων Γενικών Λυκείων των Δήμων Πειραιά και Αιγιαλείας (Δημοτικές ενότητες Ακράτας και Αιγείρας) εφόσον είναι και δημότες των ανωτέρω ΔήμωνΠειραιά και Αιγιαλείας (Δημοτική Ενότητα Ακράτας και Αιγείρας).

Περισσότερα...

Α’ Διαγωνισμό Ποίησης

Το ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ πραγματοποίησε εκδήλωση απονομής βραβείων - επαίνων σε όσους διακρίθηκαν στον Α’ Διαγωνισμό Ποίησης που είχε προκηρύξει το Σεπτέμβριο του 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στην όμορφη αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά την 18η Απριλίου και ώρα 20,00 μμ.

Περισσότερα...

Πρόσκληση

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση απονομής των Βραβείων του Α' Πανελληνίου Διαγωνισμού Ποίησης που πραγματοποίησε το Ίδρυμα το έτος 2018.

Περισσότερα...

Προκήρυξη Υποτροφίας Έτος 2018

Το «ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ» ανακοινώνει δια της παρούσης το πλήρες κείμενο της Προκήρυξης για την χορήγηση Χρηματικών Βραβείων σχολικής περιόδου 2017-2018 όπως αυτό εγκρίθηκε με το υπ’αριθμ. Δ.Κ.Π Β0019036ΕΞ.2018 έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών.

Περισσότερα...

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης 2018

Το ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ προσηλωμένο σταθερά στους στόχους που έχουν διακηρυχθεί από τον Πρόεδρό του, με την ορμή και τη δύναμη της επιθυμίας να συνεισφέρει στα λογοτεχνικά δρώμενα της πόλης

Περισσότερα...

Ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του  Ιδρύματος ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων μαθητών της τρίτης Λυκείου Δήμου Πειραιά και Ανατολικής Αιγιαλείας, σχολικής περιόδου 2016-2017.

Περισσότερα...

Προκήρυξη Χρηματικών Βραβείων με βάση το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017

Το «ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ» προκηρύσσει, σύμφωνα με το άρθρο 2 του Οργανισμού του (ΦΕΚ 3056 / 13-11-2014), τη χορήγηση εφάπαξ χρηματικών βραβείων σε αριστεύσαντες μαθητές Δημοσίων Γενικών Λυκείων των Δήμων Πειραιά και Αιγιαλείας (Δημοτικές ενότητες Ακράτας και Αιγείρας). Ειδικότερα, με βάση το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, θα χορηγηθούν:

Περισσότερα...

Newsletter