Σχετικά με εμάς

page

Σχετικά με εμάς

Μάθετε περισσότερα γι' εμάς, το ίδρυμα και τον σκοπό της ιδρύσης του. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την δράση αλλά τα νέα μας.

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 119

Πρόσκληση

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Ιδρύματος ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων μαθητών της τρίτης Λυκείου Δήμου Πειραιά και Ανατολικής Αιγιαλείας, σχολικής περιόδου 2015-2016.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 18η Ιανουαρίου, ώρα 8 μ.μ και ημέρα Τετάρτη στην αίθουσα Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη του Πειραϊκού Συνδέσμου, Καραΐσκου 104 Πειραιάς, 2ος όροφος. Εν συνδυασμώ με την εκδήλωση βράβευσης θα παρουσιαστούν και οι ποιητικές συλλογές του Οικονομολόγου, Ποιητή και Προέδρου του Ιδρύματος ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β. ΣΙΑΦΛΑ «Γαλάζια Ηλιαχτίδα», «Στροφή στη ζωή» και «Μονόδρομος».

Για τα έργα θα μιλήσουν: Άννα Νικολαΐδη, Δημοσιογράφος, Παραγωγός «Ανάδειξέ το», υποψήφια Δόκτωρ φιλοσοφίας Ε.Κ.Π.Α, Στέλιος Τραϊφόρος, Λογοτέχνης-Δημοσιογράφος, Γιώργος Κρητικός, Βιβλιοθηκονόμος και Όλγα Κυρίτση, Δημοσιογράφος.
Απαγγελίες ποιημάτων: Μάνος Χατζηγεωργίου, Σκηνοθέτης, Ηθοποιός. Μελοποίηση και μουσική υπόκρουση: Μιχάλης Σαντοριναίος.
Τραγούδι: Δέσποινα Κοντοζανή.
Συντονισμός της εκδήλωσης: Νέλλη Ξενάκη, Διακοσμήτρια.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΙΑΦΛΑΣ

Θα ακολουθήσει μικρή Δεξίωση.

back to top

Newsletter