Σχετικά με εμάς

page

Σχετικά με εμάς

Μάθετε περισσότερα γι' εμάς, το ίδρυμα και τον σκοπό της ιδρύσης του. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την δράση αλλά τα νέα μας.

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 119

Εγκαίνια ιδρύματος

Με επιτυχία τελέσθηκαν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του Ιδρύματος «ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ» στο επί της οδού Πύλης 7 – 34ου Συντάγματος Πεζικού ιδιόκτητο ακίνητό του.


Της τελετής του αγιασμού προΐστατο ο πατήρ Νήμφων της Ι.Μ. Πειραιωτών συνεπικουρούμενος από τους πατέρες Γεώργιο και Ιωάννη. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πατήρ Νήμφων εκ μέρους του Μητροπολίτου κ.κ. Σεραφείμ, ο βουλευτής Πειραιώς κ. Κώστας Κατσαφάδος ο πρώην βουλευτής Πειραιά Ι. Μελάς, ο Πρόεδρος του Δημ. Διαμερίσματος Πλατάνου Αιγιαλείας κ. Ανδρέας Ρεκούτης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου «Πήγασσος» κα Σούλα Νάσκου, η κα Βένη Αρακελιάν, μαθηματικός, μαθήτρια της τιμωμένης, η Ιατρός καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών κα Κυριακή Κανελλακοπούλου κι ο αντιπρόεδρος κ. Παύλος Μπαλόγλου.

Την τελετή έκλεισε με σύντομη ομιλία ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ Γεώργιος Σιαφλάς ο οποίος ανέλυσε τους σκοπούς του ιδρύματος. Ιδιαίτερα τόνισε ότι ήδη τρέχει η υποβολή των αιτήσεων για τις πρώτες βραβεύσεις σχολικού έτους 2015-2016
Παρόντες μεταξύ άλλων οι πατέρες Σπυρίδων από τον Πλάτανο και Παναγιώτης από την παραλία Πλατάνου Αιγιαλείας, οι αντιδήμαρχοι Πειραιώς κ.κ Γιάννης Σπυράκης και Ειρήνη Νταϊφά, o αντιπρόεδρος της Φιλιλογικής Στέγης Δημήτρης Κρασονικολάκης η Πρόεδρος του ομώνυμου Ιδρύματος κα Αναστασία Δαμαλά, ο κ. Χρήστος Π. Μπαλόγλου ο κ. Γιωργος Κρητικός και πολλοί άλλοι.

back to top

Newsletter